جرم فلزیاب و بررسی اهمیت دریافت مجوز برای این دستگاه

آیا داشتن فلزیاب و یا طلایاب طبق قانون مجازات دارد؟ قیمت دستگاه طلایاب در بازار

بنابراین، همگان باید به‌ طور جدی به قوانین و مقررات مربوط به استفاده از سیستم ها توجه داشته باشند تا از بروز مشکلات قانونی جلوگیری کنند. در برخی موارد، برای استفاده از دستگاه در زمین‌ های شخصی یا در مناطقی که حریم خاصی ندارند، ممکن است نیاز به مجوز خاصی نباشد، اما همچنان رعایت قوانین و مقررات ضروری است. تمامی حقوق مادی و معنوی این وبسایت متعلق به موسسه حقوقی نوران وکیل می‌باشد. موفقیت در کاوش اتفاقی نیست ، برای رسیدن به موفقیت باید انتخاب درستی داشته باشید و برای آن تلاش کنید. امیدواریم که بتوانیم با مشاوره صحیح و انتقال تجربیات خود در کنار محصولات کارامد و با کیفیت ، سهم کوچکی در موفقیت شما عزیزان داشته باشیم. ماموریت ما؛ ارائه خدمات حقوقی با صرفه در خصوص انواع لایحه دفاعیه و هدف ما؛ پایان دادن به دفاع شفاهی در فرایند دادرسی است.

در این شرایط افراد می‌توانند با استفاده از فلزیاب این تکه فلزها را پیدا کنند. چنانچه برای این اقدامات مجوز حمل دستگاه دریافت شود، این افراد مرتکب جرم نشده‌اند و مجازات نخواهند شد. در غیر این صورت آن‌ها به دلیل داشتن این وسیله و ارتکاب جرم داشتن فلزیاب قابل مجازات هستند.

در صورتی‌ که با مجوز سازمان میراث فرهنگی این دستگاه را بخرید یا نگهداری کنید، این اقدام شما به‌ عنوان جرم فلزیاب در ایران محسوب نخواهد شد، چون مجوز لازم را کسب کرده‌اید. فروش، تبلیغ و نگهداری از دستگاه‌های فلزیاب به اخذ مجوز از سازمان میراث فرهنگی احتیاج دارد و هرگونه تبلیغ از طریق رسانه عمومی باید حتما اجازه سازمان میراث فرهنگی را داشته باشد. مشخصا استفاده از دستگاه فلزیاب برای تخریب آثار باستانی جرم محسوب می شود و توسط سازمان میراث فرهنگی پیگیری می شود. همانطور که در این مطلب بیان شد، حمل و نگهداری فلزیاب بدون مجوز و خارج از چهارچوب های قانونی، جرم محسوب شده و عواقب جدی را در پی خواهد داشت. بنابراین کسب مجوزهای لازم از سازمان میراث فرهنگی برای استفاده از این دستگاه ضروری است. در تیترهای قبلی مقاله، جرم بودن یا نبودن حمل و نگهداری فلزیاب، همچنین، مقصود از قانون جدید مجوز گنج یاب، مورد توضیح و بررسی قرار گرفت.

بنابراین، مجازات حمل و نگهداری فلزیاب بدون مجوز، ضبط و مصادره دستگاه خواهد بود. شایان ذکر است، بر اساس آنچه در تبصره 2 آمده، استفاده از دستگاه فلزیاب، در حفاری غیرمجاز به قصد کشف‌ اموال فرهنگی - تاریخی، مرتکب را علاوه بر ضبط و مصادره دستگاه، با مجازات حبس مقرر در ماده (562) بخش تعزیرات قانون‌ مجازات اسلامی نیز روبرو خواهد کرد. بر اساس ماده واحده مصوب سال 1379 مجلس شورای اسلامی و آیین نامه اجرایی آن در سال 1382، هر گونه خرید، فروش، حمل، نگهداری و استفاده از فلزیاب بدون مجوز سازمان میراث فرهنگی ممنوع و غیر قانونی است.

فرمانده یگان حفاظت میراث فرهنگی در مورد اینکه آیا خرید و استفاده از "فلزیاب" عملی مجرمانه و غیرقانونی است، توضیحاتی را بیان کرد. ماده ۹ ـ درصورتی که دارندگان مجوزهای موضوع این آیین‌نامه از ضوابط و مقررات مقرر در این آیین‌نامه، ‌دستورالعمل و مجوز صادر شده از سوی سازمان میراث فرهنگی کشور، تخلف کنند، ‌مجوز آن‌ها به تشخیص این سازمان ابطال و یا معلق می‌شود و از تمدید یا تجدید آن خودداری خواهد شد. آیا حمل دستگاه فلزیاب از نظر قانون جرم است؟ این سوال اولین سوالی است که ممکن است برای افرادی که به دنیای فلزیابی علاقه دارند، به وجود بیاید.

ما همیشه در دسترس شما خواهیم بود تا در سریعترین زمان ممکن از خدمات حقوقی کامل و دقیق برخوردار شوید.

در صورتی که فرد قصد دارد سیستم را برای اهداف باستان‌ شناسی استفاده کند، نیاز به هماهنگی با وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی دارد. این وزارتخانه شرایط خاصی برای جستجوی آثار تاریخی و باستانی وضع کرده است که تحت هیچ شرایطی نباید بدون هماهنگی قبلی انجام شود. ماده ۱۱ ـ هرگونه استفاده از دستگاه‌های فلزیاب در مناطق چهارگانه تحت مدیریت سازمان حفاظت محیط زیست به دریافت اجازه از این سازمان منوط است.


فلزیاب همدان
فلزیاب هوکر f5
فلزیاب هلندی
فلزیاب های شرکت ماینلب
فلزیاب های آلمانی
فلزیاب هانتر
فلزیاب های پالسی
فلزیاب هاکسن
فلزیاب یون یاب
فلزیاب یونی