تفاوت پرایس اکشن با دیگر روش های تحلیل تکنیکال

تحلیل تکنیکال در بازار سرمایه از روش‌های مهم برای تحلیل قیمت‌های دارایی‌های مالی است. در این روش، از ابزارها و

توسط مدیر سایت در 12 آذر 1402

تحلیل تکنیکال در بازار سرمایه از روش‌های مهم برای تحلیل قیمت‌های دارایی‌های مالی است. در این روش، از ابزارها و شاخص‌های مختلفی مانند نمودار قیمت، میانگین‌های متحرک، شاخص‌های نسبت مالی و موارد دیگر برای بررسی و پیش‌بینی قیمت‌ها استفاده می‌شود.

در این روش، معمولاً پرایس اکشن به عنوان یکی از ابزارهای اصلی برای تصمیم‌گیری و پیش‌بینی در بازار استفاده می‌شود. در اصل، پرایس اکشن، بررسی تحرکات و الگوهای قیمتی را در نمودار قیمت‌ها در طول زمان به منظور تحلیل و قضاوت درباره وضعیت بازار ارائه می‌دهد.

به طور کلی، تفاوت اصلی پرایس اکشن با دیگر روش‌های تحلیل تکنیکال، در روش استفاده از داده‌های قیمتی برای تحلیل و پیش‌بینی است. در پرایس اکشن، توجه بیشتری به تحلیل الگوهای قیمتی بر اساس الگوهایی همچون نقاط و خطوط سطحی، الگوهای شمعی و روند قیمت‌ها معطوف است. در حالی که در دیگر روش‌های تحلیل تکنیکال، معمولاً از نرده های میانگین ها و شاخص های نسبت مالی برای تحلیل و پیش‌بینی استفاده می‌شود.

همچنین در پرایس اکشن، معمولاً بر اساس روند اصلی قیمت‌ها انتخاب استراتژی و گزینش معاملات انجام می‌شود. این بدان معناست که تصمیم‌گیری مبتنی بر این است که آیا بازار در حال حرکت رو به بالا یا پایین است و آیا با قرار گرفتن در جهت حرکت بازار سود خواهیم کرد یا خیر؟

با این حال، همانطور که گفته شد، هر یک از روش‌های تحلیل تکنیکال نقش بسیار مهمی در تحلیل بازار سرمایه دارد و هرکدام از آن‌ها می‌تواند یک ابزار قدرتمند در دسترس تجار و سرمایه‌گذاران باشد.



تفاوت پرایس اکشن با دیگر روش های تحلیل تکنیکال (تحلیل تکنیکال، پرایس اکشن، روش های تحلیل)

تحلیل تکنیکال به عنوان یکی از مهمترین روش‌های تحلیل در بازار بورس شناخته شده است و در بسیاری از صنایع مالی برای تصمیم‌گیری استفاده می‌شود. در این روش، داده‌های قیمتی و حجم معاملاتی با استفاده از نمودار و شاخص‌های ارزیابی، برای پیش‌بینی رفتار بازار در آینده بررسی می‌شود.

اما پرایس اکشن به عنوان یک شاخه ویژه از تحلیل تکنیکال، بیشتر با نظریه‌هایی مانند نظریه دید Weniger و نظریه بورس دیداری مرتبط است. این روش به جای استفاده از شاخص‌های ارزیابی به صورت مستقیم، تمرکز خود را بر رفتار قیمت و پرایس اکشن قرار می‌دهد. در این روش، تحلیل کاملی از شمع‌های قیمتی و نوسانات پرایس اکشن انجام می‌شود.

یکی از اصلی‌ترین تفاوت‌های پرایس اکشن با دیگر روش‌های تحلیل تکنیکال، عدم استفاده از شاخص های ارزیابی است. این روش به جای آن، با دقت بالایی بر شماهای قیمتی تمرکز می‌کند و به دنبال شناسایی الگوها و روندهای قیمتی می‌باشد. از طرفی، پرایس اکشن باعث ابعادی‌تر و دقیق‌تر شدن تحلیل تکنیکال می‌شود؛ زیرا به جای تمرکز بر روی متغییرهای کمی مانند حجم، به بررسی رفتار بازار و پرایس اکشن می‌پردازد.

در نهایت، باید گفت که پرایس اکشن به عنوان یکی از روش های بسیار موثر تحلیل تکنیکال، علاوه بر افزایش دقت تحلیل‌های بازار، کمک به تصمیم گیری و اجرای عملیات خرید و فروش در بازار می‌کند. در دنیای مالی، استفاده از پرایس اکشن به عنوان یکی از روش‌های تحلیلی مهم، به عنوان یکی از بهترین ابزارها برای تدوین راهبردهای سرمایه گذاری محسوب می‌شود.



تفاوت پرایس اکشن با دیگر روش های تحلیل تکنیکال بر اساس (استفاده از قیمت و حجم)

تحلیل تکنیکال یکی از ابزارهای مورد استفاده در بازار سرمایه است که با استفاده از نمودارهای قیمتی و حجمی، به تجزیه و تحلیل رفتار بازار می‌پردازد. پورتفوی شما ممکن است راه خود را از طریق تحلیل تکنیکال بیشتر از سایر شیوه‌های تحلیلی مانند تحلیل اساسی پیدا کند.

در این میان مفاهیم پرایس اکشن به عنوان یکی از مهم‌ترین شکل‌های تحلیل تکنیکال مورد بررسی قرار می‌گیرد. در این روش، نمودار قیمتی براساس میانگین متحرک قابل تغییر و با توجه به حرکت قیمت‌ها در حال حاضر و گذشته، مورد بررسی قرار می‌گیرد. این روش از فشردگی نمودار صرف‌نظر می‌کند و فقط به حالت دو حالت روندی نمودار توجه می‌کند، به بالا یا پایین.

به طور معمول، پرایس اکشن به عنوان رویکردی نوآورانه و ساده برای تحلیل رفتار بازار شناخته می‌شود. اما داشتن یک نگرش مختصر و سطحی نسبت به پرایس اکشن، به درک واقعی از این روش کمکی نمی‌کند. لذا، قبل از تصمیم‌گیری برای استفاده از پرایس اکشن، باید با تمام اصول و تکنیک‌های آن بیشتر آشنا شوید و از دیگر روش‌های تحلیلی هم استفاده کنید.



تفاوت پرایس اکشن با دیگر روش های تحلیل تکنیکال بر اساس (تفاوت نمودارهای کند و سریع)

تحلیل تکنیکال به عنوان یکی از روش های تحلیل بازارهای مالی، به کار گیری داده های گذشته قیمتی برای پیش‌بینی عملکرد بازار در آینده می‌پردازد. از این رو، در تحلیل تکنیکال، نمودارهای قیمتی و حجمی به عنوان عناصر اصلی برای تجزیه و تحلیل بازارهای مالی به کار گرفته می‌شوند.

در تحلیل تکنیکال، پرایس اکشن یکی از روش های مهم و رایج برای تجزیه و تحلیل نمودارهای قیمتی است. در این روش، توجه به تغییرات روزانه قیمت و حجم بازار می‌شود و با استفاده از این اطلاعات، برای پیش‌بینی تغییرات آینده بازار از نمودارهای قیمتی استفاده می‌شود. در پرایس اکشن، از مفاهیمی مانند معاملاتی، پشتیبانی، مقاومت و پترن های قیمتی برای تحلیل نمودار استفاده می‌شود.

تفاوت پرایس اکشن با روش های تحلیل تکنیکال دیگر، از جمله نمودارهای کند و سریع، در روش تحلیل اصلی و استفاده از داده های قیمتی است. در نمودارهای کند، قیمت و حجم بازار در بازه زمانی طولانی‌تری مورد بررسی قرار می‌گیرد، در حالی که در نمودارهای سریع، مدت زمانی کمتری برای تحلیل قیمت و حجم بازار وجود دارد و در این روش، شما می‌توانید با استفاده از تحلیل های متنوعی، از جمله شاخص های نسبت های قیمتی و موجودی، شکل های مختلفی از نمودارهای سریع را به کار بگیرید.

در پرایس اکشن، برای تحلیل نمودارهای قیمتی مهم است تا توجه به میزان حجم معاملات و تغییراتی که در قیمت اتفاق می‌افتد داشته باشید. برای پیش‌بینی تغییرات آینده بازار، از این روش در تحلیل نمودارهای قیمتی استفاده می‌شود. در نتیجه، پرایس اکشن یکی از روش های مطمئن و رایج برای تحلیل بازارهای مالی است و با توجه به اهمیت آن، مباحث آن در تحلیل ترکیبی نیز به کار گرفته می‌شود.



تفاوت پرایس اکشن با دیگر روش های تحلیل تکنیکال بر اساس (استفاده از شمع های ژاپنی)

پرایس اکشن (Price Action) یکی از روش های تحلیلی در بازار های مالی است که برای پیش‌بینی رفتار بازار و تعیین نقاط ورود و خروج معاملات، از شمع های ژاپنی استفاده می‌کند. این روش در مقایسه با دیگر روش های تحلیلی، نقش بسیار مهمی در تصمیم گیری معامله گران دارد.

با استفاده از شمع های ژاپنی، معامله گران می‌توانند تغییرات قیمت روزانه را بررسی و تحلیل کنند. در پرایس اکشن، چیزی جز رفتار قیمت و حرکت قیمت نیست که مورد بررسی قرار می‌گیرد. تحلیل پرایس اکشن غیر از روش های تحلیل فنی، همچنین تفاوت اصلی با تحلیل بنیادی دارد که بر اساس اخبار و اطلاعات اقتصادی تحلیلی از بازارها ارائه می‌دهد.

از دیگر مزایای پرایس اکشن نسبت به روش های دیگر مانند فیبوناچی و الگوهای قیمتی، دقت و سرعت بیشتر در تحلیل بازار است. روش پرایس اکشن یک رویکرد ساده و موثر برای تحلیل بازار است که بالاترین دقت را در تحلیل رقم زده است. به عنوان مثال، شما می‌توانید با استفاده از شمع های ژاپنی نکات قابل توجهی را درباره تجربه تورم بازار بدست آورید و از این رو، قادر به تصمیم گیری بهینه درباره تعیین نقطه ورود و خروج از بازار خواهید بود.

در نتیجه، پرایس اکشن یک روش تحلیلی بسیار مؤثر برای تحلیل بازار است که با استفاده از شمع های ژاپنی، معامله گران قادر به پیش‌بینی احتمالات بازار و تعیین نقاط ورود و خروج معاملات هستند.



تفاوت پرایس اکشن با دیگر روش های تحلیل تکنیکال بر اساس (تمرکز بر بازار و نه شرکت های خاص)

بازار سرمایه، مکانی است که شرکت ها، کارمندان، سرمایه گذاران و تجار، با ارائه برجسته ترین محصولات و خدمات خود درآمد حاصل می کنند. بسیاری از افراد با استفاده از تحلیل تکنیکال، تغییر وضعیت بازار را پیش بینی می کنند. در عین حال، روش های مختلفی برای ارزیابی بازار وجود دارد. پرایس اکشن یکی از این روش هاست که بر اساس تحلیل قیمت و حجم، تغییرات قیمت و بازار را مورد ارزیابی قرار می دهد.

تمرکز پرایس اکشن، بیشتر بر روی ورود و خروج از بازار است. این روش از متوسط قیمت های قبلی و اختلافات نرخ ارزش استفاده نمی کند. در عوض، به دنبال سیگنال های خرید یا فروش مستقیم از قیمت داده شده می گردد. اصلی ترین مزیت پرایس اکشن، عدم وابستگی آن به هیچ شاخص خاصی است. این به معنای آن است که برای استفاده از این روش، نیاز به دانش فنی کم است و می تواند برای افرادی که فقط در حال شروع به بازار سهام هستند کارایی داشته باشد.

در مقابل، روش های دیگر تحلیل تکنیکال بر محصولات و شرکت های خاص تمرکز دارند. این روش ها شامل تحلیل بنیادی، تحلیل فنی و شاخص های تحلیلی مختلفی هستند. این روش ها یک دید بهتر از سرمایه گذاری در یک شرکت خاص و میزان سودآوری آن را ارائه می دهند. با این حال، این روش ها برای تحلیل بازار به طور کلی نسبتاً ضعیفند. زیرا زمانی که با اختلافات شرکت ها در همان بازار روبرو هستید، تنها به یک پریز کوچک از بازار توجه کرده اید و این همیشه یک دیدگاه کوتاه مدت است. در عوض، پرایس اکشن تعامل با تغییرات قیمت در بازار را خودکار می کند، بدون محدودیت هر محصول یا شرکت خاصی.



منبع
آخرین مطالب
مقالات مشابه
نظرات کاربرن